FANDOM


  • Čo Čang - Hari i Čo nikada nisu zvanično bili u vezi, ali jednom su izašli u čajdžinicu Madam Pacifut za Dan Zaljubljenih. Takođe, Hari i Čo su se poljubili neposredno pred Božić pod imelom.
  • Džini Vizli - Hari i Džini smuvali su se krajem njegove šeste godine na Hogvortsu i bili su zajedno nekoliko nedelja. Njihova veza počela je poljupcem nakon što je Grifindor osvojio školski kvidički kup. Hari i Džini raskinuli su krajem godine kada je Albus Dambldor ubijen od strane Severusa Snejpa jer se Hari plašio da će Lord Voldemor pronaći i povrediti Džini ako sazna da je ona sa Harijem u ljubavnoj vezi. Džini je to razumela i nije plakala, a čak je i rekla da je znala da će on to reći i mirovno je prihvatila raskid. Kasnije, kada je Lord Voldemor bio pobeđen, Hari i Džini su se venčali i dobili troje dece: Džejmsa Sirijusa, Albusa Severusa i Lili Lunu.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki