Fandom

Harry Potter Balcan Wiki

Ljubavne veze Harija Potera

42pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

  • Čo Čang - Hari i Čo nikada nisu zvanično bili u vezi, ali jednom su izašli u čajdžinicu Madam Pacifut za Dan Zaljubljenih. Takođe, Hari i Čo su se poljubili neposredno pred Božić pod imelom.
  • Džini Vizli - Hari i Džini smuvali su se krajem njegove šeste godine na Hogvortsu i bili su zajedno nekoliko nedelja. Njihova veza počela je poljupcem nakon što je Grifindor osvojio školski kvidički kup. Hari i Džini raskinuli su krajem godine kada je Albus Dambldor ubijen od strane Severusa Snejpa jer se Hari plašio da će Lord Voldemor pronaći i povrediti Džini ako sazna da je ona sa Harijem u ljubavnoj vezi. Džini je to razumela i nije plakala, a čak je i rekla da je znala da će on to reći i mirovno je prihvatila raskid. Kasnije, kada je Lord Voldemor bio pobeđen, Hari i Džini su se venčali i dobili troje dece: Džejmsa Sirijusa, Albusa Severusa i Lili Lunu.

Also on Fandom

Random Wiki