FANDOM


  • Viktor Krum - Hermiona i Viktor nikada nisu priznali pravu vezu, ali poznato je da se Hermioni veoma sviđao Krum i obratno. Hermiona i Krum išli su zajedno na Božićni bal koji se održavao na njenoj četvrtoj godini Hogvortsa. Kasnije, kada je Krum otputovao u Bugarsku, njih dvoje su se dopisivali pismima, ali njena zaljubljenost/simpatije godinama su izmaglile.
  • Kormak Mek Lagen - Hermiona i Kormak Mek Lagen nikada nisu zaista bili u vezi, a ona je čak mislila i da je on odvratan, ali pozvala ga je na Pužorogovu zabavu kako bi pravila Rona ljubomornim.
  • Ron Vizli - Hermioni se Ron možda oduvek sviđao, ali ona to nikada nije priznala, kako sebi, tako ni drugima. Tokom njihove šeste godine na Hogvortsu, Hermiona je pokazivala ljubomoru prema Ronovoj devojci, Lavander. Može se reći da je Hermiona bila kriva što su Ron i Lavander raskinuli. Kasnije, na bici za Hogvorts, Hermiona i Ron su se prvi put poljubili. Godinama kasnije, dobili su dvoje dece: Rouz i Hjuga.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki