FANDOM


  • Lavander Braun - Ron i Lavander smuvali su se nakon prvog meča Kvidiča u sezoni tokom njihove šeste godine na Hogvortsu. Njihova veza sastojala se uglavnom samo iz ljubljenja. Kasnije, Lavander je pokazivala visok nivo ljubomore prema Hermioni, a posebno kada je videla nju i Rona kako sami izlazi iz njegove spavaonice, jer nije znala da se pored njih nalazi Hari koji je bio pod Nevidljivim ogrtačem. Tada su Lavander i Ron raskinuli.
  • Hermiona Grejndžer - pretpostavlja se da se Hermiona Ronu sviđala još od njihove četvrte godine na Hogvortsu kada je on pokazivao znake ljubomore na Viktora Kruma. Tada je Hermiona izgledala lepše nego ikad i Ron je počeo da je posmatra u drugačijem svetlu. Međutim, Ron nikada nije priznao kako je zaljubljen u Hermionu i na šestoj godini smuvao se sa Lavander Braun da bi napravio Hermionu ljubomornom, a to mu je i uspelo. Godinu dana kasnije, na bici za Hogvorts, Hermiona i Ron su se poljubili prvi put ispred Sobe po Potrebi. Kasnije, venčali su se i dobili su dvoje dece: Rouz i Hjuga.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki