FANDOM


250px-Parvati patil.png

Parvati Petil

Parvati Petil (rođena 1979. ili 1980.) bila je veštica, ćerka gospodina i gospođe Petil, i sestra bliznakinja Padme Petil. Bila je takođe grifindorski student na Hogvortsu, dok je Padma ipak pripadala Rejvenklou. Parvati je postala najbolja prijateljica Lavander Braun, sa kojom je delila mnoga mišljenja i interese, kao što je ljubav prema Pretskazivanju. Parvati je išla na Božićni Bal sa Harijem Poterom 1994. godine, a godinu dana kasnije pridružila se Dambldorovoj armiji, organizaciji koja je osnovana i vođena od strane Harija Potera. Tokom svoje sedme godine, ona je nastavila školovanje na Hogvortsu, dok je škola bila pod kontrolom Lorda Voldemora. Parvati se borila na bici za Hogvorts 1998. godine, protiv Voldemora i njegovih Smrtoždera. Parvatin život posle Drugig Čarobnjačkog Rata je nepoznat.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on FANDOM

Random Wiki